Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Sopa doce de améndoas

Esta sobremesa é tradicional do Nadal de Madrid e Castela e o seu sabor lembra ao mazapán.

Sopa doce de améndoas

Esta sobremesa é tradicional do Nadal de Madrid e Castela e o seu sabor lembra ao mazapán.

Ingredientes

  • 200g de pasta de améndoas
  • 1/2 barra de pan duro
  • 1 litro de leite
  • Canela en rama
  • Uvas pasas
  • Améndoa laminada

Elaboración

  1. Poñemos o leite para quentar, cando empezo a ferver engadímoslle a pasta de améndoas en anacos e a canela en rama. Removemos ben ata que se funda.
  2. Engadimos o pan duro cortado en toros finos e removemos. Cando estea cremosa sacamos do lume.
  3. Deixamos arrefriar. Consómese fría ou a temperatura ambiente.
  4. Engadimos as uvas pasas e as améndoas laminadas a modo de decoración.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas