Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Peras ao forno en caldo de azucre con canela

Esta sinxela receita pódese preparar con peras ou tamén con mazás.

Peras ao forno en caldo de azucre con canela

Esta sinxela receita pódese preparar con peras ou tamén con mazás.

Ingredientes

  • 4 peras
  • Azucre
  • Canela en po
  • Manteiga
  • 1 limón

Elaboración

  1. Pre-quentamos o forno durante 5 minutos a 180ºC.
  2. A continuación, lavamos as peras e pelámolas. Colocámolas sobre unha fonte de forno.
  3. Esprememos un limón e pintamos as peras con este mollo para que non se oxiden.
  4. Nunha cazola imos preparar o caldo de azucre. Derretimos aproximadamente 65 gramos de manteiga, 6 culleradas de azucre e 2 de canela moída. Mesturamos ben ata conseguir ese caldo de azucre. Vertemos a metade por encima das peras.
  5. Enfornamos a 200ºC durante 20 minutos; e antes de terminar a cocción, botamos o resto do caldo de azucre.
  6. Retiramos do forno. Servimos semi frías.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas