Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Paviña de Nadal á pepitoria

Paviña de Nadal á pepitoria

Ingredientes

Elaboración

  1. Nunha tarteira engadimos un bo chorro de aceite de oliva virxe extra e procedemos a dourar os allos durante 2 minutos aproximadamente, a continuación engadimos as abelás e os fígados de polo.
  2. Mentres, salpimentamos a paviña, que pediriamos cortada en varios anacos, e a enfariñamos. Engadímola á pota e a refogamos suavemente.
  3. Nun morteiro poñemos unha galleta estilo María, perexil, un pouco de noz moscada e azafrán. Picamos todo.
  4. Unha vez que sofritimos a paviña, retirámola e nesa pota imos aproveitar o fondo e engadimos un bo chorro de aceite de oliva, cebola vermella picada, os cravos e sal, e sofritimos durante 5 minutos. Engadimos un vaso de viño tinto.
  5. Engadimos o contido do morteiro á pavita e cubrimos todo con auga quente.
  6. Deixamos que se faga durante 60-70 minutos.
  7. Servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas