Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Piña rechea de cóctail de marisco

Un entrante moi apetecible que acompaña ben calquera menú de comida ou cea de Nadal.

Piña rechea de cóctail de marisco

Reproducir vídeo
Un entrante moi apetecible que acompaña ben calquera menú de comida ou cea de Nadal.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos a piña de arriba a abaixo xusto pola metade. Baleirámola cunha culler. Hai que baleirala ao máximo, deixando a pel fina. Deixámola repousar boca abaixo para que solte todo o líquido posible.
  2. Preparamos o recheo mesturando todos os ingredientes picados en anacos regulares, aínda que o marisco pódese deixar enteiro. Ligamos coa salsa elixida e enchemos a piña.
  3. Deixamos arrefriar na neveira ata o momento servirse. Decorámola cunhas gambas e aguacate.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas