Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Torta de piña

Torta moi suave e refrescante que non necesita forno.

Torta de piña

Torta moi suave e refrescante que non necesita forno.

Ingredientes

  • 2 latas (420g) de piña en caldo de azucre
  • 12 biscoitos
  • 200ml de nata para montar líquida
  • 2 sobres de xelatina Royal de piña (85g cada un)
  • 75g de azucre

Elaboración

  1. Nunha tarteira botamos o caldo de azucre da lata de piña co azucre, deixamos que se disolva ben e engadimos a xelatina.
  2. Cando estea todo ben disolto, engadimos a nata, deixamos que comece a ferver e apagamos. Reservamos.
  3. Nun molde botamos un pouco de caramelo e enriba colocamos os toros de piña (os toros que non collan cortámolas).
  4. A continuación, vertemos encima a mestura realizada anteriormente.
  5. Cando callase un pouco colocaremos os bizcochiños que despois ao desmoldar e dar a volta, quedarán como base.
  6. Gardámola no frigorífico unhas horas.
  7. Cando callase ben, desmoldamos e servimos fría.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas