Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Biscoito integral de iogur de cabra e amorodos

O tradicional biscoito de ovos recheo de amorodos, pero elaborado con fariña integral e azucre moreno.

Biscoito integral de iogur de cabra e amorodos

Reproducir vídeo
O tradicional biscoito de ovos recheo de amorodos, pero elaborado con fariña integral e azucre moreno.

Ingredientes

  • 200g de fariña integral
  • 150g de amorodos
  • 8g de fermento
  • sal
  • 3 ovos
  • 150g de azucre moreno
  • 200g de iogur de cabra
  • Esencia de vainilla

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 180ºC e preparamos o molde engraxándoo ou forrándoo con papel de forno.
  2. Nun bol preparamos a mestura da fariña integral co fermento e o sal. eparamos as claras das xemas en recipientes diferentes. Mesturamos as xemas co azucre e engadimos o iogur de cabra e a esencia de vainilla.
  3. Engadimos os amorodos partidos, reservando algunhas para a decoración final.
  4. Batemos a piques de neve as claras de ovo e incorporámolas á masa, mesturamos.
  5. Enfornamos durante uns 35-40 minutos. Esperamos uns 10 minutos fórado forno, desmoldamos e deixamos arrefriar. Decoramos cuns amorodos laminados e espolvoreamos un pouco de azucre por encima.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas