Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete

Unha sobremesa idónea para todo o ano, rico e cremoso. Só require horas de conxelación.

Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete

Unha sobremesa idónea para todo o ano, rico e cremoso. Só require horas de conxelación.

Ingredientes

Elaboración

  1. Nun vaso de batedora poñemos os 2 plátanos maduros e mesturamos ben co iogur natural e unha cullerada de crema de cacahuete. Unha vez feita a mestura incorporámola a cada molde de xeado e conxelamos durante 8 horas.
  2. Pasado ese tempo, mesturamos 30 gramos de aceite de coco con con o chocolate negro Froiz 85% cacao e fundímolo ao baño maría.
  3. Desmoldamos os xeados e, un a un, bañámolos nese chocolate. A continuación, os rebozamos nos cacahuetes que pelariamos e cortariamos en anaquiños.
  4. Conxelamos de novo ata o momento da súa degustación.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas