- Baixa
- 30 min
- 4 Pers
Lavamos o melón, quitamos a cortiza e as sementes, cortamos en anacos e poñemos nun bol. Trituramos cunha batedora de man e reservar.
Remollamos as follas de xelatina en auga fría e escorrémolas. Nunha cacerola, engadimos o leite, a fariña de millo, as xemas de ovo e a metade do azucre e levamos a lume lento ata que ferva. Engadimos a xelatina e removemos para que se disolva. Retiramos do lume, deixamos arrefriar un pouco e engadimos o puré de melón.
Noutro bol, montamos a nata co resto do azucre. Cando estea firme, engadimos a manteiga e batemos un pouco máis. Vertemos esta mestura na anterior.
Vertemos nun molde de silicona e refrixeramos durante unhas horas. Desmoldamos, decoramos con bólas de melón e frambuesas e servimos frío.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: