Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Torta de cenoria

É unha das tortas máis consumidas en Estados Unidos. Componse dun biscoito doce con cenoria relada mesturada con noces.

Torta de cenoria

É unha das tortas máis consumidas en Estados Unidos. Componse dun biscoito doce con cenoria relada mesturada con noces.

Ingredientes

Elaboración

  1. Facemos a masa do biscoito. Batemos os ovos ata que teñan unha textura espumosa. Agregamos o azucre, a fariña e o fermento tamizados e o aceite de xirasol. Seguimos batendo ata que a masa do biscoito estea homoxénea e sen grumos.
  2. Relamos as tres cenorias e incorporámolas á mestura sen deixar de bater. Incorporamos a vainilla e a canela se decidimos que leve estas esencias.
  3. Prequentamos o forno a 180ºC. Untamos un molde apto para forno con manteiga. Vertemos a mestura. Deixámola enfornar durante 30 minutos.
  4. Para a cobertura. Mesturamos o queixo en crema coa manteiga Incorporamos o azucre glacé sen deixar de bater a mestura.
  5. Cando o biscoito estea enfornado deixamos que se arrefríe. Cortámolo pola metade e enchémolo cunha fina capa da cobertura. Terminamos untando a mestura de queixo pola parte superior do biscoito e polos lados.
  6. Decoramos con anacos de noves picadas.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas