Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Entrecosto gratinado ás finas herbas

Un entrecosto é sempre unha boa opción, rápido de preparar e ao punto.

Entrecosto gratinado ás finas herbas

Reproducir vídeo
Un entrecosto é sempre unha boa opción, rápido de preparar e ao punto.

Ingredientes

Elaboración

  1. Picamos nunha picadora un dente de allo, 5ml de mostaza, 5 gramos de queixo curado e 20 gramos de pan relado, 30 gramos de manteiga, allo, perexil, sal, ceboliño, pementa negra e sal. Trituramos todo. ertemos esta mestura sobre un plástico filme e arrefriámolo na neveira uns 20-30 minutos.
  2. Prequentamos o forno a 180ºC . Mentres nunha tixola, facemos a carne. Selámola por ambas caras. O ideal é non pasarse demasiado, uns dous minutos como moito por cada lado. Retiramos do lume e salpimentamos.
  3. Estender a mestura do filme sobre a carne e levamos a peza de entrecosto ao forno para gratinar durante uns 4-6 minutos.
  4. Retiramos a peza e servimos. Pódese acompañar dunhas patacas, arroz en branco ou pementos vermellos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas