Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Ingredientes
300g de
lombos desalado de bacallau
1 unidade de cebola butty
125g de pasas sultanas
75g de fariña
viño branco
Elaboración
Enfariñamos o bacallau e fritímolo durante 3 minutos.
Nunha tarteira sofritimos a cebola cortada.
A continuación, engadimos as pasase e o viño branco e deixamos reducir.
Colocamos o bacallau nunha fonte de forno e botamos o sofritido.
Deixamos enfornar a 180 graos durante 15 minutos.
Servimos
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Quinoa con verduras asadas
Baixa
30 minutos
2 Pers
Legumes e hortalizas
,
Pastas e arroz
,
Tupper
,
Vegano/vexetariano
Ceviche de robaliza
Baixa
50 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Arroz meloso con argolas de pota
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pastas e arroz
,
Pescados e mariscos
Entrecosto gratinado ás finas herbas
Baixa
30 min
2 Pers
Carne, Tenreira Galega
,
Nadal
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Brocheta de rape
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Wok de pota con verduras
Baixa
15 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Robaliza ao forno con patacas e allos tenros
Baixa
40 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Pulpo a la brasa con patatas cocidas
Baixa
40 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Torta de turrón e chocolate
Baixa
25-30 min
8 Pers
Nadal
,
Postres
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística