Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Peituga de pavo enche de vexetais e queixo

A peituga de pavo é unha carne moi fácil de preparar e que podes conseguir en calquera centro #Froiz.

Peituga de pavo enche de vexetais e queixo

Reproducir vídeo
A peituga de pavo é unha carne moi fácil de preparar e que podes conseguir en calquera centro #Froiz.

Ingredientes

  • 800g de peituga de pavo
  • Sal
  • Allo granulado
  • Perexil
  • Pementa branca
  • Aceite de oliva
  • Champiñóns laminados
  • Pemento vermello
  • Cebola
  • 1 lisco groso de queixo varra

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 180ºC.
  2. Ábrese a peituga de pavo do tamaño requirido e engádeselle na parte interior un pouco de sal, allo granulado, perexil, pementa branca, aceite de oliva e esténdese ben toda esta mestura.

  3. Engádese unha capa de cabaciña pelada en toros finos, cebola cortada fina, pemento vermello fino e á xuliana, champiñóns laminados e o lisco de queixo Froiz cortada á xuliana, deixando un espazo de 2 cm ao redor sen encher. Enrólase, decórase cunhas tiras de pemento vermello na parte superior e átase.

  4. Enfornamos durante 40 minutos.

  5. Servimos e podémolo acompañar de arroz en branco.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas