Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Castañeta negra con salsa de améndoas

A castañeta negra é un peixe con gran sabor e que admite múltiples receitas. Ademais, sempre adoita ter unha boa relación calidade-prezo.

Castañeta negra con salsa de améndoas

Reproducir vídeo
A castañeta negra é un peixe con gran sabor e que admite múltiples receitas. Ademais, sempre adoita ter unha boa relación calidade-prezo.

Ingredientes

Elaboración

  1. Lavamos e cortamos os tomates en toros e poñémolos nunha bandexa de forno coa cabeza de allo picada. Deixamos enfornar a 200ºC durante 30 minutos. Retiramos e reservamos.
  2. Pelamos as améndoas naturais e reservamos 2 ó 3 que picaremos despois a modo de decoración.
  3. Nun vaso de batedora trituramos a mestura dos tomates coas améndoas, o perexil, 5 culleradas de aceite, 2 de vinagre, sal e pementa.
  4. Nunha tixola, poñemos a dourar a castañeta por todos lados. E cando estea lista, servimos.
  5. Empratamos poñendo primeiro a salsa de améndoas, encima o peixe e acompañado unhas améndoas picadas.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas