Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Salpicón con mejillones y langostinos
Pescados e mariscos
Salpicón con mejillones y langostinos
Baixa
20 min
4 PERS
Es un plato típico de la cocina mediterránea, en el que se mezclan mejillones, langostinos y palitos de cangrejo.
Pescados e mariscos
Salpicón con mejillones y langostinos
Baixa
20 min
4 PERS
Es un plato típico de la cocina mediterránea, en el que se mezclan mejillones, langostinos y palitos de cangrejo.
Ingredientes
6 langostinos ya cocidos
6 mejillones frescos
6 palitos de cangrejo
2 huevos
1 pimiento rojo
1 pimiento verde
1 cebolla
aceite de oliva
vinagre de vino
Elaboración
Se pelan los langostinos y se pican los palitos de cangrejo.
Se cuecen los huevos.
Se pican los huevos y las verduras.
Se mezcla todo y se aliña al gusto con aceite y vinagre.
Inicio
>
Recetas
>
Salpicón con mejillones y langostinos
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Espetadas de polo ao limón
Baixa
25 minutos
2 Pers
Carne, aves
Xeado de sandía e iogur
Baixa
4h 10 minutos
2 Pers
Postres
Ensalada de melón, canónigos y queso feta
Baixa
10 min
4 Pers
Ensaladas
Tortilla de cenorias e espinacas
Baixa
20 minutos
2 Pers
Aproveitamento
,
Entrantes
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Pimientos del Piquillo rellenos de langostinos
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Calamares en su tinta
Baixa
1 hora
2 Pers
Pescados e mariscos
Dourada guisada con mexillóns e patacas
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Vieiras con risotto de setas
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lura Patagónico á prancha con arroz
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Jurel a la espalda al horno
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Robaliza ao forno con patacas e allos tenros
Baixa
40 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística