Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Polo á toscana

Dálle o toque italiano perfecto ás túas receitas con polo. A súa deliciosa salsa encantarache, e daralle un sabor ao teu prato totalmente único. Podes preparalo só ou acompañalo coa túa guarnición favorita: pasta, arroz..

Polo á toscana

Reproducir vídeo
Dálle o toque italiano perfecto ás túas receitas con polo. A súa deliciosa salsa encantarache, e daralle un sabor ao teu prato totalmente único. Podes preparalo só ou acompañalo coa túa guarnición favorita: pasta, arroz..

Ingredientes

Elaboración

  1. Comezaremos quentando unha cullerada de aceite a lume medio. Mentres, sazonamos as peitugas de polo con ourego, pementa negra e sal ao gusto. Engadimos á tixola e cociñamos ata que estean douradas (aproximadamente 8 minutos por cada lado). Retiramos e reservamos.
  2. Derretimos a manteiga na tixola que utilizamos no paso anterior. Engadimos o allo, e cociñamos durante un minuto. Agregamos os tomates cherrys e sazonamos ao gusto con sal e pementa. Cando os tomates estean brandos, engadimos as espinacas e cociñamos ata que pochen.
  3. Agregamos o queixo parmesano e a nata e cociñamos a lume lento. Baixamos o lume e cociñamos ata que a salsa redúzase lixeiramente, durante aproximadamente 3 minutos. Engadimos as peitugas que reservaramos á tixola. Cociñamos as peitugas durante aproximadamente 5-7 minutos, ata que estean completamente feitas.
  4. Servimos e engadimos uns toros de limón ao gusto. E a comer!

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas