Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Croquetas de carne
Aproveitamento
,
Carne, Tenreira Galega
Croquetas de carne
Baixa
4 horas
4 PERS
Un plato tradicional y fácil de preparar, con el que podemos aprovechar las sobras de carne del día anterior.
Aproveitamento
,
Carne, Tenreira Galega
Croquetas de carne
Baixa
4 horas
4 PERS
Un plato tradicional y fácil de preparar, con el que podemos aprovechar las sobras de carne del día anterior.
Ingredientes
500g de carne
3 dientes de ajo
1 cebolla
1 zanahoria
1 litro de leche entera
120g de harina
3 huevos
100g de pan rallado
1 litro de aceite de oliva
Nuez moscada
Sal
Elaboración
Pica finamente la carne y resérvala.
Pela y pica los dientes de ajo junto con la cebolla y la zanahoria.
A continuación, pon todo a pochar en una cazuela con un chorrito de aceite de oliva.
Cuando todo esté dorado, añade la harina y rehógala un poco. Añade la leche poco a poco sin dejar de remover.
Sazona y ralla un poco de nuez moscada.
Agregamos la carne, añadimos perejil picado, mezcla bien y cocina durante 20 minutos a fuego suave.
Pasa la masa a un recipiente de cristal y déjala unos 30 minutos reposar.
Métela en la nevera y déjala unas 3-4 horas.
A continuación, coge pequeñas porciones de masa y da forma a las croquetas. Las rebozamos por harina, huevo y pan rallado.
Las freimos en una sartén con abundante aceite de oliva.
Inicio
>
Recetas
>
Croquetas de carne
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Crema de cenorias, cabaciña, xudías e patacas
Baixa
30 min
4 Pers
Sopas e cremas
Tacos de polo con castañas e champiñóns
Baixa
25 min.
2 Pers
Carne, aves
Sopa Minestrone
Baixa
45 min
4 Pers
Sopas e cremas
Cordero asado
Baixa
60 min
4 Pers
carne, cordeiro
Carrilleras de cerdo en salsa de vino Mencía
Baixa
100 min
4 Pers
Carne, Tenreira Galega
Carne Ternera Gallega asada
Baixa
2 horas
4 Pers
Carne, Tenreira Galega
Arroz con lentellas e froitos secos
Baixa
25 minutos
2 Pers
Aproveitamento
Milanesa con berenjena y queso San Simón
Baixa
20 min
4 Pers
Carne, Tenreira Galega
Pasteis de arroz
Baixa
20 minutos
2 Pers
Aproveitamento
,
Pastas e arroz
Empanada de carne
Baixa
2 horas
6 Pers
Carne, Tenreira Galega
Wok de Ternera Gallega con pimientos
Baixa
20 min
4 Pers
Carne, Tenreira Galega
Taco de Ternera Gallega “ó caldeiro”
Baixa
2 h y 30 min
Carne, Tenreira Galega
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística