Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Aneis rebozados
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.
Ingredientes
600g
aneis de pota
2 ovos
100g fariña, pode ser Maizena tamén
1 limón
Sal
Aceite de oliva suave
Elaboración
Salgamos as argolas e poñémolas nun escorrido para que perdan a auga.
Batemos dous ovos e poñemos a fariña nun prato. Enfariñamos os aneis. Primeiro pasámolos pola fariña e despois polo ovo.
Poñemos nunha tixola abundante aceite de oliva suave e a lume forte imos fritindo os aneis, removéndoos para evitar que se peguen entre se.
Sacámolos nun prato con papel absorbente e servimos.
Inicio
>
Recetas
>
Aneis rebozados
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Crema de cenorias, cabaciña, xudías e patacas
Baixa
30 min
4 Pers
Sopas e cremas
Tacos de polo con castañas e champiñóns
Baixa
25 min.
2 Pers
Carne, aves
Sopa Minestrone
Baixa
45 min
4 Pers
Sopas e cremas
Cordero asado
Baixa
60 min
4 Pers
carne, cordeiro
Bonito natural con salsa de tomate y pasta integral
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lubina a la plancha con ensalada griega
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Pota encebollada
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Caballa a la plancha con ensalada
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Corvina á grella con salsa de limón e manteiga
Baixa
25 min.
2 Pers
Pescados e mariscos
Bacalao Skrei al horno con verduritas
Baixa
50 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Robaliza ao forno de Nadal
Baixa
30 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística