Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Aneis rebozados
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Utilizaremos aneis de pota, un prato rico e moi económico.
Ingredientes
600g
aneis de pota
2 ovos
100g fariña, pode ser Maizena tamén
1 limón
Sal
Aceite de oliva suave
Elaboración
Salgamos as argolas e poñémolas nun escorrido para que perdan a auga.
Batemos dous ovos e poñemos a fariña nun prato. Enfariñamos os aneis. Primeiro pasámolos pola fariña e despois polo ovo.
Poñemos nunha tixola abundante aceite de oliva suave e a lume forte imos fritindo os aneis, removéndoos para evitar que se peguen entre se.
Sacámolos nun prato con papel absorbente e servimos.
Inicio
>
Recetas
>
Aneis rebozados
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Hamburguesas de garavanzo e queixo feta
Baixa
25 min
2 Pers
Vegano/vexetariano
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete
Baixa
9 horas
4 Pers
Postres
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau Skrei confeitado con hummus
Baixa
65 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Bonito natural con salsa de tomate y pasta integral
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Ventrescas de bacalao al Pil-Pil
Baixa
30 min
3 Pers
Pescados e mariscos
Lubina a la plancha con ensalada griega
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lomos de palometa negra en salsa verde
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Castañeta negra con salsa de améndoas
Baixa
50 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Almejas salteadas con ajo y perejil
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística