Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Vasiños de lagostinos e aguacate

É o cóctel típico de lagostinos, onde substituímos a clásica salsa rosa por outra de aguacate.

Vasiños de lagostinos e aguacate

É o cóctel típico de lagostinos, onde substituímos a clásica salsa rosa por outra de aguacate.

Ingredientes

Elaboración

  1. Os lagostinos poden ser frescos ou conxelados, o que se prefira. Os imos cocer. Nunha cazola poñemos 1/2 litro de auga fría, loureiro e sal, e cando empezo a ferver, botamos os lagostinos e deixámolos cocer durante 10 minutos. Retiramos e deixamos arrefriar.
  2. Pelamos os aguacates e mesturámolos coa nata líquida, un chisco de sal e un bo chorro de zume de limón. Batemos aos poucos coa batedora e imos vendo a consistencia que vai collendo.
  3. Preparamos os vasos. En cada un deles, poñeremos como basee un ou dous lagostinos, a continuación, o aguacate, e por último, outra unidade de lagostino.
  4. Servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas