Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Rodaballo ao forno con limón

Esta receita é moi fácil e rica porque o rodaballo é un peixe con moito sabor.

Rodaballo ao forno con limón

Reproducir vídeo
Esta receita é moi fácil e rica porque o rodaballo é un peixe con moito sabor.

Ingredientes

Elaboración

  1. Pela e curta dúas patacas medianas en toros máis ou menos finos. Salpimienta as patacas e colócaas nunha bandexa de forno previamente engraxada cun bo chorro de aceite de oliva.
  2. Corta a cebola á xuliana e repartela por encima das patacas. Engade tamén dous dentes de allos enteiros esmagados e verte o zume de medio limón.
  3. Coloca o peixe por encima de todo o resto de ingredientes e mete o rodaballo ao forno coas verduras durante 30 minutos aproximadamente a 170 ºC de temperatura.
  4. Cando o rodaballo estea dourado, coloca o caldo que quedou na bandexa de forno nunha cazoliña e redúceo ao lume uns minutos xunto co perexil picado.
  5. Servimos o rodaballo coas patacas, acompañado desa salsa con toque cítrico.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas