Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Lura Patagónico á prancha con arroz

É un prato moi popular polo seu sabor e facilidade na preparación. Admite distintos acompañamentos: arroz, ensalada, patacas, … Umm! Rico e moi saudable

Lura Patagónico á prancha con arroz

É un prato moi popular polo seu sabor e facilidade na preparación. Admite distintos acompañamentos: arroz, ensalada, patacas, … Umm! Rico e moi saudable

Ingredientes

Elaboración

  1. Ao comprar as luras podemos pedir ao persoal da peixaría que os limpen.
  2. Nunha tixola ou ferro, botamos un chorrito de aceite e salteamos as luras. Deixámolos uns dous minutos como máximo por cada lado. A idea é que se douren lixeiramente. Sazonamos ao gusto.
  3. Aproveitamos este lume tamén para dourar os toros de tomate, e os aros de cebola.
  4. Servimos todo e podémolo acompañar tamén dun arroz en branco que xa fariamos con antelación.
  5. Servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas