Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Pescados e mariscos
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Vamos a rebozar este pescado al estilo “a la romana” con harina y huevo.
Pescados e mariscos
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Vamos a rebozar este pescado al estilo “a la romana” con harina y huevo.
Ingredientes
8
filetes de lirio-bacaladilla
2
huevos
Harina de trigo Froiz
Sal
Aceite de oliva
Perejil
Elaboración
Salamos los filetes de lirio-bacaladilla por los dos lados, y a continuación los pasamos por harina y huevo batido. Vuelta y vuelta.
Los freímos en una sartén con abundante aceite de oliva, a fuego alto.
Una vez listos, retiramos y acompañamos con limón o mayonesa.
De guarnición podemos preparar unas patatas fritas o una ensalada. Decoramos con perejil.
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Hamburguesas de garavanzo e queixo feta
Baixa
25 min
2 Pers
Vegano/vexetariano
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete
Baixa
9 horas
4 Pers
Postres
Salmón a la plancha
Baixa
20 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Calamares rellenos guisados
Baixa
90 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Calamares en su tinta
Baixa
1 hora
2 Pers
Pescados e mariscos
Fritura de calamares
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tataki de atún
Baixa
45 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lubina a la plancha con ensalada griega
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Pimientos del piquillo rellenos de bacalao
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Pulpo á feira
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística