Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Pescados e mariscos
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Vamos a rebozar este pescado al estilo “a la romana” con harina y huevo.
Pescados e mariscos
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Baixa
20 min
4 PERS
Vamos a rebozar este pescado al estilo “a la romana” con harina y huevo.
Ingredientes
8
filetes de lirio-bacaladilla
2
huevos
Harina de trigo Froiz
Sal
Aceite de oliva
Perejil
Elaboración
Salamos los filetes de lirio-bacaladilla por los dos lados, y a continuación los pasamos por harina y huevo batido. Vuelta y vuelta.
Los freímos en una sartén con abundante aceite de oliva, a fuego alto.
Una vez listos, retiramos y acompañamos con limón o mayonesa.
De guarnición podemos preparar unas patatas fritas o una ensalada. Decoramos con perejil.
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Espetadas de polo ao limón
Baixa
25 minutos
2 Pers
Carne, aves
Xeado de sandía e iogur
Baixa
4h 10 minutos
2 Pers
Postres
Ensalada de melón, canónigos y queso feta
Baixa
10 min
4 Pers
Ensaladas
Tortilla de cenorias e espinacas
Baixa
20 minutos
2 Pers
Aproveitamento
,
Entrantes
Bacallau con fabiñas e mollo de mel
Baixa
25-30 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Salmón ao forno con chips de berenxena
Baixa
65 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Merluza a la plancha
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Calamares guisados
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau con tomate
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Ceviche de robaliza
Baixa
50 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística