Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Dourada en filetes con cabaciñas e boletus

Unha receita moi rica e fácil de preparar, con gran sabor grazas aos boletus.

Dourada en filetes con cabaciñas e boletus

Reproducir vídeo
Unha receita moi rica e fácil de preparar, con gran sabor grazas aos boletus.

Ingredientes

  • 4 filetes de dourada
  • 1 dente de allo
  • 2 poliñas de perexil
  • 4 talos de ceboliño
  • 2 cabaciñas
  • 100g de boletus
  • 100ml de aceite de oliva
  • Pementa rosa uns grans
  • Sal

Elaboración

  1. Nun cunco imos machucar o allo, perexil e o ceboliño, agregamos un bo chorro de aceite, sal e a pementa rosa. Deixamos repousar.
  2. Prequentamos o forno a 200 graos. Na bandexa pomos unha base de papel de forno e por riba as cabaciñas cortadas toros. Engadimos un chisco de sal e os filetes da dourada. A continuación, irán os boletus que cortaramos e laminaramos.
  3. Vertemos por riba unhas culleradas do aceite que prepararamos e enfornamos uns 10 minutos.
  4. Servimos. Primeiro poremos unha cama de cabaciñas, por riba o filete de dourada e por último os boletus en láminas. Decoramos con ceboliño.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas