Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Crema de cenorias, cabaciña, xudías e patacas

Podemos elaborar esta rica crema co preparado de puré que temos á venda en todas as nosas tendas.

Crema de cenorias, cabaciña, xudías e patacas

Podemos elaborar esta rica crema co preparado de puré que temos á venda en todas as nosas tendas.

Ingredientes

Elaboración

  1. Lavamos e partimos todas as verduras que xa veñen seleccionadas no preparado de puré que temos á venda en todas as tendas Froiz.
  2. Nunha pota, poñemos un bo chorro de aceite de oliva e engadimos a cabaciña, as cenorias, as patacas, as xudías e o allo porro. Removemos.
  3. Engadimos auga, entre 500 e 700ml, e levamos a ebulición. Removemos tamén de cando en vez para que non se peguen as verduras.
  4. Deixamos ferver durante media hora. Comprobamos que as verduras estean xa listas. Collemos unha batedora e trituramos todo.
  5. Engadimos sal e os 200ml da nata para cociñar. A nata daralle ese toque cremoso.
  6. E… xa temos a crema preparada.
  7. Servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas