Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Crema de allos porros fría

A Vichisua ou crema de allos porros é unha das cremas frías máis coñecidas no mundo. Unha receita sa, lixeira e moi fácil de preparar.

Crema de allos porros fría

A Vichisua ou crema de allos porros é unha das cremas frías máis coñecidas no mundo. Unha receita sa, lixeira e moi fácil de preparar.

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos as patacas en toros finos, o allo porro e a cebola. A continuación, nunha cazola sofritímolo todo.
  2. Cando estea ben pochado, engadimos o caldo, salpimentamos e deixamos cocer durante uns 20 ou 30 minutos aproximadamente.
  3. Posteriormente, trituramos e engadimos a nata.
  4. Deixamos ferver outros 5 ou 10 minutos.
  5. Servimos. Podemos engadir uns picatostes de pan por encima.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas