Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Crema de cabaciña

As cremas son unha forma fácil e rápida de consumir verduras. Son moi nutritivas e sinxelas de preparar. Con esta mesma receita pódense utilizar outros legumes como cenorias, cabaza, espinacas ou chícharos, por exemplo.

Crema de cabaciña

As cremas son unha forma fácil e rápida de consumir verduras. Son moi nutritivas e sinxelas de preparar. Con esta mesma receita pódense utilizar outros legumes como cenorias, cabaza, espinacas ou chícharos, por exemplo.

Ingredientes

  • 400g de cabaciña
  • 4 patacas
  • 1 cebola
  • 1 allo porro
  • Chorriño de aceite de oliva
  • 100ml de nata líquida
  • Sal

Elaboración

  1. Lavamos e pelamos as cabaciñas. Cortámolas en toradas. A continuación, nunha cazola facemos o sofritido coa cebola, o allo porro e un bo chorro de aceite de oliva.
  2. Engadimos as cabaciñas e o sal e levamos todo a ebulición. Deixamos cocer uns 20 minutos aproximadamente.
  3. A continuación, engadimos as patacas e deixamos cocer outros 15 minutos.
  4. Unha vez que estea todo cocido, pasámolo pola batedora. Engadimos a nata líquida e mesturamos todo ben.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas