Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Ceviche de robaliza

O ceviche de robaliza é unha deliciosa mestura de sabores frescos 🐟✨, onde a suavidade do peixe combínase coa dozura do mango, a acidez de limas e limón, e o crocante da cebola morada e os tomates. Adornado con coandro fresco, é un prato lixeiro e refrescante que che encantará! 🍋🥭🌿

Ceviche de robaliza

Reproducir vídeo
O ceviche de robaliza é unha deliciosa mestura de sabores frescos 🐟✨, onde a suavidade do peixe combínase coa dozura do mango, a acidez de limas e limón, e o crocante da cebola morada e os tomates. Adornado con coandro fresco, é un prato lixeiro e refrescante que che encantará! 🍋🥭🌿

Ingredientes

Elaboración

  1. Tras lavar os ingredientes, rela a casca de medio limón e de dúas limas.
  2. Reserva parte das limas e corta o resto en cuarteiróns. Despois espreme as limas e o limón.
  3. Sazona a robaliza e empápaa con 3/4 do zume que preparamos.
  4. Engade coandro picado e deixa repousar aproximadamente 30 minutos na neveira.
  5. Cortan dados 2 tomates e medio mango. Pica media cebola e macéraa 20 minutos no zume restante.
  6. Mestura o mango, o tomate e a cebola escorrida. Despois coloca no prato.
  7. Escorre a robaliza e córtaa en láminas. Colócaa no prato xunto ao resto de ingredientes e espolvorea a ralladura.
  8. Bate o zume das maceracións con dúas culleradas de aceite, sal e serve aparte.
  9. Decora cos cuarteiróns de lima.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas