Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Ingredientes
300g de
lombos desalado de bacallau
1 unidade de cebola butty
125g de pasas sultanas
75g de fariña
viño branco
Elaboración
Enfariñamos o bacallau e fritímolo durante 3 minutos.
Nunha tarteira sofritimos a cebola cortada.
A continuación, engadimos as pasase e o viño branco e deixamos reducir.
Colocamos o bacallau nunha fonte de forno e botamos o sofritido.
Deixamos enfornar a 180 graos durante 15 minutos.
Servimos
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Hamburguesas de garavanzo e queixo feta
Baixa
25 min
2 Pers
Vegano/vexetariano
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete
Baixa
9 horas
4 Pers
Postres
Torta de turrón e chocolate
Baixa
25-30 min
8 Pers
Nadal
,
Postres
Calamares en su tinta
Baixa
1 hora
2 Pers
Pescados e mariscos
Merluza a la gallega
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Filetes de pescada con verduras
Baixa
Pescados e mariscos
Jurel a la espalda al horno
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Entrantes de Nadal con salmón, aguacate e lagostinos
Baixa
30 min
4 Pers
Entrantes
,
Nadal
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Dourada en filetes con cabaciñas e boletus
Baixa
25 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística