Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 PERS
Unha rica receita que combina o salgado do bacallau e a dozura das pasas.
Ingredientes
300g de
lombos desalado de bacallau
1 unidade de cebola butty
125g de pasas sultanas
75g de fariña
viño branco
Elaboración
Enfariñamos o bacallau e fritímolo durante 3 minutos.
Nunha tarteira sofritimos a cebola cortada.
A continuación, engadimos as pasase e o viño branco e deixamos reducir.
Colocamos o bacallau nunha fonte de forno e botamos o sofritido.
Deixamos enfornar a 180 graos durante 15 minutos.
Servimos
Inicio
>
Recetas
>
Bacallau desalado ao forno con pasas
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Espetadas de polo ao limón
Baixa
25 minutos
2 Pers
Carne, aves
Xeado de sandía e iogur
Baixa
4h 10 minutos
2 Pers
Postres
Ensalada de melón, canónigos y queso feta
Baixa
10 min
4 Pers
Ensaladas
Tortilla de cenorias e espinacas
Baixa
20 minutos
2 Pers
Aproveitamento
,
Entrantes
Endibias recheas de salmón, mango e aguacate
Baixa
20 min
4 Pers
Entrantes
,
Nadal
Calamares en su tinta
Baixa
1 hora
2 Pers
Pescados e mariscos
Ameixas á mariñeira
Baixa
1h e 30 min.
Carne, porco e coello
,
Nadal
Robaliza ao forno de Nadal
Baixa
30 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Bacallau Skrei confeitado con hummus
Baixa
65 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Polo de curral recheo ao forno
Baixa
2 horas
4 Pers
Carne, aves
,
Nadal
Bonito natural con salsa de tomate y pasta integral
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Arroz meloso con argolas de pota
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pastas e arroz
,
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística