Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Arroz con leite

Outro clásico da repostería española, que se prepara sen deficultade e sobre todo, delicioso… Umm!! Umm!!

Arroz con leite

Outro clásico da repostería española, que se prepara sen deficultade e sobre todo, delicioso… Umm!! Umm!!

Ingredientes

Elaboración

  1. Nunha pota, incorporamos o leite, o arroz, cascas do limón e a canela en rama. Quentamos a lume medio.
  2. Deixamos cociñar entre 40-45 minutos. Removemos cada 5 minutos para que o arroz non se pegue. É importante que o leite nunca chegue a ferver.
  3. Cando teña aspecto meloso, engadimos o azucre e deixamos que se faga outros 10 minutos máis, sen deixar de remover.
  4. A continuación retirámolo do lume e deixamos arrefriar. Retiramos tamén a canela e o limón.
  5. Servimos en copas pequenas e espolvoreamos a canela por encima e a modo de decoración podemos volver engadir unha rama de canela e unha cortiza de limón.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas