Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Rodaja de marrajo a la plancha
Pescados e mariscos
Rodaja de marrajo a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
El marrajo es una especie de la familia del tiburón y su carne se parece mucho a la del pez espada.
Pescados e mariscos
Rodaja de marrajo a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
El marrajo es una especie de la familia del tiburón y su carne se parece mucho a la del pez espada.
Ingredientes
1 rodaja grande de
pez marrajo
ajo
perejil
aceite de oliva virgen extra
1 limón
sal
Elaboración
En un mortero ponemos el perejil, una cabeza de ajo y un poco de sal y machacamos todo.
A continuación, echamos esta mezcla encima de la rodaja de pez marrajo y añadimos un buen chorro de zumo de limón.
En una sartén, ponemos un pequeño chorro de aceite de oliva virgen extra, y con fuego alto vamos a freír la rodaja. La haremos vuelta y vuelta.
Servimos. Podemos acompañar este pescado de unas patatas fritas o unas verduras a la plancha o
al horno
.
Inicio
>
Recetas
>
Rodaja de marrajo a la plancha
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Hamburguesas de garavanzo e queixo feta
Baixa
25 min
2 Pers
Vegano/vexetariano
Salmón con salsa de mango
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Xeado de plátano con cobertura de chocolate e cacahuete
Baixa
9 horas
4 Pers
Postres
Filetes de pescada con verduras
Baixa
Pescados e mariscos
Lomos de palometa negra en salsa verde
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Calamares guisados
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Rodaballo ao vapor con verduras salteadas
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Lombos de atún con wok de verduras
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Ceviche de robaliza
Baixa
50 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau desalado ao forno con pasas
Baixa
2 horas
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Brochetas de salmón con yogur griego y limón
Baixa
25 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Desenvolvemento Sostible
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística