Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de cabra a la plancha
Pescados e mariscos
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
Un pescado de roca, cuyo sabor recuerda al marisco. Un plato sencillo y, sobre todo, rápido.
Pescados e mariscos
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
Un pescado de roca, cuyo sabor recuerda al marisco. Un plato sencillo y, sobre todo, rápido.
Ingredientes
2 filetes de
cabra
Aceite de oliva
1 limón
Sal
Pimienta
Elaboración
En una sartén o plancha, vertemos un chorro pequeño de aceite de oliva.
Salpimentamos los filetes de cabra al gusto, y dejamos que se hagan bien por los dos lados durante 5 minutos.
Cuando estén dorados, los retiramos.
Servimos con un buen chorro de limón exprimido.
Los podemos acompañar de una guarnición de
verduras al horno
, ensalada o incluso arroz en blanco.
Inicio
>
Recetas
>
Filetes de cabra a la plancha
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Crema de cenorias, cabaciña, xudías e patacas
Baixa
30 min
4 Pers
Sopas e cremas
Tacos de polo con castañas e champiñóns
Baixa
25 min.
2 Pers
Carne, aves
Sopa Minestrone
Baixa
45 min
4 Pers
Sopas e cremas
Cordero asado
Baixa
60 min
4 Pers
carne, cordeiro
Castañeta negra con salsa de améndoas
Baixa
50 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón á toscana, con espinacas e tomates secos
Baixa
30 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Bacalao Skrei con pisto de calabacín
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón a la plancha
Baixa
20 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Filetes de lirio-bacaladilla rebozados
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón en papillote
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Dourada guisada con mexillóns e patacas
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Fritura de calamares
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística