Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Xeado de sandía e iogur

Prepara un refrescante e saudable xeado de sandía e iogur natural con esta receita deliciosa!🍦🍉 O prepararás de maneira rápida e fácil… e con tan só dous ingredientes!

Xeado de sandía e iogur

Reproducir vídeo
Prepara un refrescante e saudable xeado de sandía e iogur natural con esta receita deliciosa!🍦🍉 O prepararás de maneira rápida e fácil… e con tan só dous ingredientes!

Ingredientes

Elaboración

  1. En primeiro lugar, cortaremos media sandía sen pel. Farémolo en dados o máis pequenos posibles. Introducimos os anacos nun recipiente pechado, para deixalo no conxelador durante polo menos 4 horas. De ser posible, deixarémolo no conxelador durante toda a noite.
  2. Cando retiremos os anacos de sandía do conxelador, introducirémolos nunha batedora (ou robot de cociña). Trituraremos os anacos ata que a sandía teña un aspecto similar ao granizado.
  3. Engadimos o iogur, e volvemos a triturar ata que os ingredientes intégrense totalmente. Se así o desexásemos, podemos substituír o iogur natural por outras opcións, como iogur de soia, iogur grego ou mesmo queixo mascarpone ou nata de coco.
  4. Finalmente, cando rematemos de triturar os dous ingredientes, obteremos o noso xeado listo para desfrutar! Opcionalmente, se o preferimos máis denso, podemos volver introducilo no conxelador durante outros 20 minutos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas