Prepara un refrescante e saudable xeado de sandía e iogur natural con esta receita deliciosa!🍦🍉
O prepararás de maneira rápida e fácil… e con tan só dous ingredientes!
Prepara un refrescante e saudable xeado de sandía e iogur natural con esta receita deliciosa!🍦🍉
O prepararás de maneira rápida e fácil… e con tan só dous ingredientes!
En primeiro lugar, cortaremos media sandía sen pel. Farémolo en dados o máis pequenos posibles. Introducimos os anacos nun recipiente pechado, para deixalo no conxelador durante polo menos 4 horas. De ser posible, deixarémolo no conxelador durante toda a noite.
Cando retiremos os anacos de sandía do conxelador, introducirémolos nunha batedora (ou robot de cociña). Trituraremos os anacos ata que a sandía teña un aspecto similar ao granizado.
Engadimos o iogur, e volvemos a triturar ata que os ingredientes intégrense totalmente. Se así o desexásemos, podemos substituír o iogur natural por outras opcións, como iogur de soia, iogur grego ou mesmo queixo mascarpone ou nata de coco.
Finalmente, cando rematemos de triturar os dous ingredientes, obteremos o noso xeado listo para desfrutar! Opcionalmente, se o preferimos máis denso, podemos volver introducilo no conxelador durante outros 20 minutos.