Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Vieiras con Buerre Blanc

Unha deliciosa receita para incluír nos entrantes do teu menú do Nadal

Vieiras con Buerre Blanc

Reproducir vídeo
Unha deliciosa receita para incluír nos entrantes do teu menú do Nadal

Ingredientes

Elaboración

Preparación da salsa:

  1. Poñemos o viño e a cebola picada nunha cazola de fondo groso e cocemos a lume medio ata que se reduza un terzo do seu volume.
  2. Engadimos a nata e mesturamos ben. A continuación, engadimos a manteiga cortada en dados e volvemos remover ben. Deixamos a salsa que estea cremosa.
  3. Engadimos a salsa de zume limón, pementa negra, sal e unhas gotas de tabasco. Mesturamos ben e listo. Mantemos a salsa quente ata o momento de servir.

Preparación das vieiras:

  1. Limpamos as vieiras.
  2. Nunha tixola poñemos un pouco de aceite de oliva e douramos as vieiras por ambos os lados, dourándoas pero sen que se pasen, para que queden zumarentas.
  3. Servimos as vieiras nun prato e asperxémolas coa salsa beurre blanc. Asperxemos con aceite de oliva e adornamos cunhas follas de coandro fresco.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas