Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Secreto ibérico con salsa de laranxa

É unha carne perfecta para preparar á prancha ou á grella.

Secreto ibérico con salsa de laranxa

É unha carne perfecta para preparar á prancha ou á grella.

Ingredientes

  • 1 quilo de secreto ibérico
  • 2 laranxas
  • 1 limón
  • 1 cebola
  • 1 allo
  • 1 cenoria
  • Aceite de oliva
  • Sal
  • Pementa
  • Fariña de millo

Elaboración

  1. Cortamos o secreto en tiras, salpimentamos ao gusto e reservamos.
  2. Preparamos a salsa. Nunha cazola poñemos un bo chorro de aceite de oliva e pochamos a cebola, o allo e a cenoria. Engadimos un pouco de sal.
  3. A continuación engadímoslle un bo chorro de zume de laranxa e de limón. Coamos todo e engadímoslle 2 culleradas de fariña de millo. Removemos ben ata que a mestura quede cremosa.
  4. A continuación preparamos o secreto. Nunha tixola con pouco aceite de oliva, marcamos a carne, volta e volta.
  5. Servimos. A salsa poñémola de acompañamento nun cunco a parte.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas