Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Rodaja de marrajo a la plancha
Pescados e mariscos
Rodaja de marrajo a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
El marrajo es una especie de la familia del tiburón y su carne se parece mucho a la del pez espada.
Pescados e mariscos
Rodaja de marrajo a la plancha
Baixa
15 min
2 PERS
El marrajo es una especie de la familia del tiburón y su carne se parece mucho a la del pez espada.
Ingredientes
1 rodaja grande de
pez marrajo
ajo
perejil
aceite de oliva virgen extra
1 limón
sal
Elaboración
En un mortero ponemos el perejil, una cabeza de ajo y un poco de sal y machacamos todo.
A continuación, echamos esta mezcla encima de la rodaja de pez marrajo y añadimos un buen chorro de zumo de limón.
En una sartén, ponemos un pequeño chorro de aceite de oliva virgen extra, y con fuego alto vamos a freír la rodaja. La haremos vuelta y vuelta.
Servimos. Podemos acompañar este pescado de unas patatas fritas o unas verduras a la plancha o
al horno
.
Inicio
>
Recetas
>
Rodaja de marrajo a la plancha
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Espetadas de polo ao limón
Baixa
25 minutos
2 Pers
Carne, aves
Xeado de sandía e iogur
Baixa
4h 10 minutos
2 Pers
Postres
Ensalada de melón, canónigos y queso feta
Baixa
10 min
4 Pers
Ensaladas
Tortilla de cenorias e espinacas
Baixa
20 minutos
2 Pers
Aproveitamento
,
Entrantes
Wok de pota con verduras
Baixa
15 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Vieiras al horno
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón á toscana, con espinacas e tomates secos
Baixa
30 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Ventrescas de bacalao al Pil-Pil
Baixa
30 min
3 Pers
Pescados e mariscos
Filetes de cabra a la plancha
Baixa
15 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Bonito natural con salsa de tomate y pasta integral
Baixa
60 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau con coliflor
Baixa
30 min
4 Pers
Nadal
,
Pescados e mariscos
Caballa a la plancha con ensalada
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística