Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Filetes de pescada con verduras

Sen dúbida, un dos mellores acompañamentos para a pescada é a verdura. Por iso, traémosche esta receita coa que, en 25 minutos ⏰, obterás un prato que che encantará!

Filetes de pescada con verduras

Reproducir vídeo
Sen dúbida, un dos mellores acompañamentos para a pescada é a verdura. Por iso, traémosche esta receita coa que, en 25 minutos ⏰, obterás un prato que che encantará!

Ingredientes

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 190º. Mentres, aderezamos a pescada con zume de limón, dente de allo, sal e curry. Reservamos.
  2. Pelamos as patacas e a cebola, e cortámolas en toros finos. Posteriormente, colocámolas nunha fonte para forno.
  3. Asperxemos os toros con aceite de oliva e as salpimentamos ao gusto. Pasámolas ao forno durante aproximadamente 15 minutos.
  4. Sacamos do forno para engadir os filetes de pescada. Colocamos a bandexa novamente no forno durante 12 minutos máis.
  5. Mentres, coceremos o brócoli no microondas durante 10 minutos. Para iso, utilizaremos un pouco de auga e sal.
  6. Sacamos o peixe e as patas do forno e servímolo xunto ao brócoli.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas