Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Ovos cocidos recheos de salmón

Unha receita sinxela e con ingredientes de prezo accesible.

Ovos cocidos recheos de salmón

Unha receita sinxela e con ingredientes de prezo accesible.

Ingredientes

Elaboración

  1. Primeiro imos cocer os ovos. Poñémolos nunha cazola e fervemos durante 10 minutos.
  2. Retirámolos do lume e deixamos arrefriar. Quitámoslle a casca, cortamos pola metade e separamos as xemas. Reservamos as claras.
  3. Nun bol, mesturamos as xemas con catro culleradas de maionesa e unha de mostaza de Dijón. Engadimos salmón afumado ben picado e mesturamos todo ben, ata conseguir unha crema.
  4. A continuación, enchemos as metades de cada ovo duro con esta mestura e unha lámina de salmón.
  5. Podemos decorar cada ovo cun chisco de perexil.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas