- Baixa
- 30 min
- 4 Pers
Limpamos os champiñóns, retirando os pés e restos de terra. Cortamos o oco de cada champiñón para facelo máis grande e que caiba máis recheo. Salpimentamos e reservamos.
Lavamos e secamos ben o allo porro, cortamos ao longo e picamos en tiras finas a parte branca. Quentamos un pouco de aceite de oliva virxe extra nunha tixola e pochamos o allo porro a lume suave ata que estea tenro e lixeiramente dourado.
Agregamos a fariña e removemos ata que quede integrado antes de engadir o leite. Removemos e cocemos uns minutos ata espesar.
Para seguir desmenuzamos o queixo azul e engadímolo á mestura anterior. Volvemos a salpimentar ao gusto e retiramos do lume.
Enchemos os champiñóns coa mestura e cocemos no forno, prequentado a 200º C con calor arriba e abaixo, durante dez minutos. Servimos inmediatamente espolvoreados cun pouco máis de queixo azul e pementa negra.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: