Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

«Calabacettis» con salsa pesto e tomates cherry

Nesta receita faremos espaguetis de cabaciña «calabacettis» que acompañaremos con salsa pesto e uns tomatiños cherry.

«Calabacettis» con salsa pesto e tomates cherry

Nesta receita faremos espaguetis de cabaciña «calabacettis» que acompañaremos con salsa pesto e uns tomatiños cherry.

Ingredientes

Elaboración

  1. Lavamos as cabaciñas e cortámoslle os extremos e preparámolos a modo de espaguetis. Cun pelador imos facendo liscos. Cando teñamos varias, xuntámolas e ímolas cortando en liñas finas facendo os espaguetis de cabaciña.
  2. Facemos o pesto. Batemos a albáfega, o allo, o queixo parmesano e os piñóns. Botamos un bo chorro de aceite de oliva, un pouquiño de sal e batemos todo ben. Se queda moi espeso, poñémoslle un pouquiño de auga e vólvese a bater.
  3. Poñemos nun bol os calabacettis, cortamos os tomates cereixa e poñémolos por encima. Engadimos o queixo relado mozzarella e por último a salsa pesto ao gusto.

  4. Mesturamos todo ben e servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas