Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Biscoito de trigo sarraceno, dátiles e plátano

É un biscoito moi doce e nutritivo, onde os dátiles e o plátano substitúen ao tradicional azucre.

Biscoito de trigo sarraceno, dátiles e plátano

É un biscoito moi doce e nutritivo, onde os dátiles e o plátano substitúen ao tradicional azucre.

Ingredientes

Elaboración

  1. Prequentamos o forno a 200ºC.
  2. Batemos os plátanos coa bebida de soia, o aceite de oliva e os dátiles ata que a mestura estea moi fina.
  3. Nun bol poñemos o plátano batido e imos engadindo a fariña de trigo sarraceno, o fermento, a canela e o sal. Mesturamos ben con axuda dunhas baleas e engadimos noces.
  4. Colocamos todo nun molde e enfornamos durante aproximadamente 45 minutos a 180ºC. Retiramos.
  5. Este biscoito podemos decoralo con sementes de liño e combina ben untado con crema de cacahuete, marmelada, margarina ou tahín.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas