Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Bacallau con tomate

Nesta receita tradicional utilizaremos produtos moi básicos na cesta da compra como son o bacallau e o tomate.

Bacallau con tomate

Reproducir vídeo
Nesta receita tradicional utilizaremos produtos moi básicos na cesta da compra como son o bacallau e o tomate.

Ingredientes

Elaboración

  1. Primeiro enfariñamos os filetes de bacallau e, a continuación, fritímolos en aceite de oliva ben quente. Retiramos o peixe e reservamos.
  2. Picamos a cebola e o pemento vermello e incorporámolos á tixola xunto co tomate natural triturado e o viño. Salpimentamos ao gusto e deixamos que se faga durante quince minutos.
  3. Pasado ese tempo, incorporamos os filetes de peixe e deixamos cocer uns minutos máis.
  4. Servimos coa salsa de tomate e se queremos, podemos acompañalo tamén dun arroz en branco.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas