Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad

Gazpacho

Un dos pratos máis tradicionais da cociña andaluza, que destaca polo seu sabor intenso e a calidade dos ingredientes: aceite de oliva e verduras de tempada.

Gazpacho

Un dos pratos máis tradicionais da cociña andaluza, que destaca polo seu sabor intenso e a calidade dos ingredientes: aceite de oliva e verduras de tempada.

Ingredientes

  • 500g de tomate maduro
  • 500g de pemento verde
  • 1 dente de allo
  • 500g de cogombro
  • 3 culleradas de aceite de oliva virxe extra
  • 3 culleradas de vinagre de viño
  • Sal

Elaboración

  1. Pelamos os tomates e cortamos o cogombro, o pemento e o allo.
  2. Introducimos todo na batedora. Trituramos durante uns segundos e engadimos sal, vinagre e o aceite de oliva. Degustamos e imos probando por se necesitase máis sal.
  3. Pasamos polo colador e deixamos arrefriar durante 1 hora.
  4. Servimos. Podémolo acompañar de ralladura de ovo duro, picatostes ou mesmo lascas de xamón serrano.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas