- Baixa
- 25 minutos
- 2 Pers
Trituramos os flocos de avea e engadímoslle o coandro, cebola, 1 cullerada de tahín,comiño, pemento doce e perexil fresco. De novo trituramos todo e mesturamos ben.
Engadimos a mestura da cebola e allo especiado xunto coas follas de perexil e menta, a ralladura da lima enteira, o zume dunha metade, sal e pementa negra moída e mesturamos ata obter unha pasta homoxénea antes de incorporar os garavanzos e triturar ben.
Pasamos a mestura a un cunco e incorporamos o feta desmenuzado cos dedos, mesturando a man. Deixamos repousar a mestura na neveira durante unha hora antes de dividir en porcións, moldear e rebozar nunha mestura de fariña de flocos de avea e sementes de sésamo.
Fritimos ou poñemos ao forno e montámola con pan de hamburguesa, follas verdes que achegan jugosidad e frescor e unha ensalada de cebola morada, millo e aguacate.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: