Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Hamburguesas de garavanzo e queixo feta

Cansos das hamburguesas de carne? Aquí temos unha hamburguesa vexetal con garavanzos e queixo feta que está deliciosa.

Hamburguesas de garavanzo e queixo feta

Reproducir vídeo
Cansos das hamburguesas de carne? Aquí temos unha hamburguesa vexetal con garavanzos e queixo feta que está deliciosa.

Ingredientes

  • 400 gramos Garavanzos cocidos en conserva
  • 5 gramos Comiño moído
  • Coandro 5 gramos
  • 5 gramos Pemento doce
  • Ceboliña 1
  • 1 Dente de allo
  • Flocos de avea 50 g
  • Perexil fresco
  • Lima 1
  • Queixo feta 75 g
  • 1 cullerada de tahín

Elaboración

  1. Trituramos os flocos de avea e engadímoslle o coandro, cebola, 1 cullerada de tahín,comiño, pemento doce e perexil fresco. De novo trituramos todo e mesturamos ben.

  2. Engadimos a mestura da cebola e allo especiado xunto coas follas de perexil e menta, a ralladura da lima enteira, o zume dunha metade, sal e pementa negra moída e mesturamos ata obter unha pasta homoxénea antes de incorporar os garavanzos e triturar ben.

  3. Pasamos a mestura a un cunco e incorporamos o feta desmenuzado cos dedos, mesturando a man. Deixamos repousar a mestura na neveira durante unha hora antes de dividir en porcións, moldear e rebozar nunha mestura de fariña de flocos de avea e sementes de sésamo.

  4. Fritimos ou poñemos ao forno e montámola con pan de hamburguesa, follas verdes que achegan jugosidad e frescor e unha ensalada de cebola morada, millo e aguacate.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas