Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Torta de turrón e chocolate

Unha sobremesa deliciosa e fácil para completar a túa mesa esta Nadal

Torta de turrón e chocolate

Reproducir vídeo
Unha sobremesa deliciosa e fácil para completar a túa mesa esta Nadal

Ingredientes

Elaboración

  1. Colocamos as follas de xelatina nun recipiente con auga fría durante 5-10 minutos. Separamos as follas entre si antes de introducilas
    na auga.
  2. Vertemos a nata e o leite nun cazo e levamos a ebulición. A continuación, baixamos o lume ao mínimo e mantemos 1 minuto máis e
    retiramos do lume.
  3. Escorremos ben a xelatina e engadimos á nata e o leite. Batemos toda a mestura ata que se disolva. Vertemos a metade da nata
    e o leite na batedora e engadimos a tableta de turrón picada. Mesturamos ben ata obter unha crema fina e homoxénea. Vertemos no molde e reservamos no frigorífico.
  4. Engadimos o chocolate partido ao resto da nata que queda no cazo. Batemos ben ata que o chocolate se derrita e a crema estea
    suave. Deixamos arrefriar e vertemos con coidado sobre a mestura de turrón.
  5. Metemos no frigorífico de 3 a 4 horas. A continuación, retiramos a torta a un prato e decoramos ao gusto.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas