Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Salmón a la plancha
Pescados e mariscos
Salmón a la plancha
Baixa
20 min
2 PERS
Solo requiere un buena materia prima y un toque de aceite, sal y limón. Es rico en proteínas, vitaminas, magnesio y calcio.
Pescados e mariscos
Salmón a la plancha
Baixa
20 min
2 PERS
Solo requiere un buena materia prima y un toque de aceite, sal y limón. Es rico en proteínas, vitaminas, magnesio y calcio.
Ingredientes
2 piezas de
salmón fresco en filetes
Aceite de oliva
1 limón
Sal
Pimienta
Elaboración
En una sartén o plancha, vertemos un chorro pequeño de aceite de oliva.
Salpimentamos los filetes de salmón al gusto, y dejamos que se hagan bien por los dos lados durante 5 minutos.
Cuando estén dorados, los retiramos.
Servimos con un buen chorro de limón exprimido.
Los podemos acompañar de una guarnición de
verduras al horno
, ensalada o incluso arroz en blanco.
Inicio
>
Recetas
>
Salmón a la plancha
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Quinoa con verduras asadas
Baixa
30 minutos
2 Pers
Legumes e hortalizas
,
Pastas e arroz
,
Tupper
,
Vegano/vexetariano
Ceviche de robaliza
Baixa
50 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Arroz meloso con argolas de pota
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pastas e arroz
,
Pescados e mariscos
Vieiras al horno
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Rodaballo al vapor con verduras salteadas
Baixa
30 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Aneis rebozados
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Bacalao Skrei con pisto de calabacín
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Brochetas de salmón con yogur griego y limón
Baixa
25 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Ventrescas de bacalao al Pil-Pil
Baixa
30 min
3 Pers
Pescados e mariscos
Dourada ao forno enche de champiñóns
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Tataki de atún
Baixa
45 min
4 Pers
Pescados e mariscos
×
Queremos ofrecerte el mejor servicio
Por favor, introduce tu código postal:
Enviar
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística