- Baixa
- 20 min
- 4 Pers
12 rebanadas de pan molde Froiz 18% centeo
6 liscos de xamón cocido ou peituga de pavo Froiz
6 liscos de queixo Froiz
Crema de vinagre balsámico de Módena Froiz (para escribir “R.I.P.”)
1 cortador con forma de ataúde ou un coitelo para dar forma
Opcional: un pouco de manteiga ou maionesa para untar
Corta as rebanadas de pan en forma de ataúde (usa un cortador ou faino a man cun coitelo pequeno).
Monta os sándwichs: coloca unha rebanda de pan, unha de xamón e outra de queixo, e pecha coa segunda rebanda.
Se queres que queden máis saborosos, unta unha fina capa de manteiga ou maionesa no interior do pan antes de montar.
Cunha manga pasteleira ou unha botella con embocadura fina, escribe “R.I.P.” sobre a tapa do sándwich usando crema de vinagre balsámico de Módena.
Coloca os sándwichs nunha bandexa e decora con teas de araña de algodón, cabazas pequenas ou candeas para un toque de Samaín perfecto.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: