Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Robaliza ao forno de Nadal

Unha receita tradicional que propoñemos como prato principal para a cea de Noiteboa ou Fin de Ano.

Robaliza ao forno de Nadal

Reproducir vídeo
Unha receita tradicional que propoñemos como prato principal para a cea de Noiteboa ou Fin de Ano.

Ingredientes

  • 1 robaliza grande
  • Patacas
  • 2 limóns
  • 1 cebola vermella
  • 1 dente de allo
  • Aceite de oliva virxe extra
  • Sal
  • Pementa negra

Elaboración

  1. Fritimos as patacas en aceite de oliva, marcámolas para despois terminar de cociñalas no forno. Retiramos.
  2. Nunha bandexa de forno colocamos as patacas, a cebola cortada en toros, o allo e un bo chorro de aceite de oliva virxe extra. Encima a robaliza enteira á que faremos varios cortes para introducir uns toros de limón.
  3. Salpimentamos ao gusto e engadimos o resto do zume de limón.
  4. Enfornamos a 180ºC durante 25-30 minutos.
  5. Retiramos e servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas