Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Reproducir vídeo

Risotto con cogomelos e cabaza

Vídeo receita. Utiliza dous ingredientes moi típicos do outono (aínda que os podes atopar durante todo o ano): os cogomelos e a cabaza.

Risotto con cogomelos e cabaza

Reproducir vídeo
Vídeo receita. Utiliza dous ingredientes moi típicos do outono (aínda que os podes atopar durante todo o ano): os cogomelos e a cabaza.

Ingredientes

Elaboración

  1. Nunha tixola poñemos a pochar unha cebola en aceite de oliva. Engadimos 250g de cabaza e 250g de cogomelos variados. Sazonamos e fritimos ata que todo estea ben dourado.
  2. Engadimos un vaso de arroz bomba.
  3. Aos poucos imos vertiendo o caldo vexetal e removemos. Cando o arroz se vaia secando, engadimos máis caldo. En 20 minutos estará listo.
  4. A continuación incorporamos 100g de queixo parmesano e 50g de manteiga. Mesturamos ben, removendo durante uns 20 minutos.
  5. Servimos.

RECEITAS RELACIONADAS

Receitas relacionadas

Subscríbete as nosas novidades e ofertas