Prepara uns polos refrescantes e cheos de sabor, con esta receita de polos de mango, plátano e frambuesas. Ideal para nenos e adultos, esta sobremesa é fácil de preparar encantarache!
Prepara uns polos refrescantes e cheos de sabor, con esta receita de polos de mango, plátano e frambuesas. Ideal para nenos e adultos, esta sobremesa é fácil de preparar encantarache!
Comezaremos pelando o mango e cortando a pulpa en pequenos cadrados, que pasaremos a batedora e trituraremos. O resultado será unha especie de puré, sen filamentos nin grumos. Opcionalmente, podemos engadir esencia de vainilla.
Pelamos e cortamos en anacos o plátano, para posteriormente pasalo á batedora e triturar.
Nun recipiente aparte, engadiremos as frambuesas e o zume de laranxa. Trituramos a mestura. O resultado será unha salsa espesa.
Colocaremos ambas mesturas nos nosos moldes para xeado. En primeiro lugar, colocaremos a mestura de frambuesas, e posteriormente a de mango e plátano.
Colocamos no conxelador durante, polo menos, 2 horas.