- Baixa
- 20 min
- 4 Pers
Prequenta o forno a 220 °C.
Estende a base de pizza sobre papel de forno e unta a salsa de tomate.
Espolvorea mozzarella relada e un pouco de ourego.
Se queres máis cor e sabor, engade toros de pepperoni ou chourizo sobre a base.
Enforna a pizza durante 8–10 minutos, ata que o queixo fúndase e a base empece a dourarse.
Mentres tanto, corta os liscos de mozzarella en forma de pantasmas (usa un cortador ou un coitelo pequeno).
Saca a pizza do forno, coloca as pantasmas encima e volve enfornar 2–3 minutos, só ata que o queixo abrándese sen perder a forma.
Fai os ollos e bocas das pantasmas con anaquiños de oliva negra.
Co resto de olivas, forma arañas: media oliva para o corpo e tiras finas para as patas.
Decora e serve quente.
SÍGUENOS EN
NEWSLETTER
Calidade ao mellor prezo
Por favor, introduce tu código postal: