Ir o contido
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Facebook-f
Instagram
Tiktok
Youtube
Linkedin-in
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Menu
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística
Atopa a túa tenda
Galego
Español
Folletos
Recetas
Noticias
Empresa
Empleo
Sostenibilidad
Inicio
>
Recetas
>
Pimientos del Piquillo rellenos de langostinos
Pescados e mariscos
Pimientos del Piquillo rellenos de langostinos
Baixa
20 min
4 PERS
Un plato fácil y rápido de preparar que admite distintos rellenos. En esta receta los preparamos con mejillones y langostinos.
Pescados e mariscos
Pimientos del Piquillo rellenos de langostinos
Baixa
20 min
4 PERS
Un plato fácil y rápido de preparar que admite distintos rellenos. En esta receta los preparamos con mejillones y langostinos.
Ingredientes
12
pimientos del piquillo
en conserva (3 por persona)
150g langostinos cocidos pelados
150g mejillones cocidos al natural
5 barritas de palitos de cangrejo
Vinagreta (1/2 cebolla, 1/4 pimiento rojo, 1/4 pimiento verde, aceite, vinagre y sal)
2 huevos cocidos
Elaboración
Se pican bien en trozos pequeños los langostinos, mejillones y huevos ya cocidos; junto con los palitos de mar. Se mezcla todo bien.
Preparamos la vinagreta mezclando bien una media cebolla picada, 1/4 de pimiento rojo, 1/4 de pimiento verde, aceite, vinagre y sal.
Añadimos la vinagreta a la mezcla y rellenamos cada pimiento.
Una vez preparados, los servimos fríos.
Inicio
>
Recetas
>
Pimientos del Piquillo rellenos de langostinos
RECEITAS RELACIONADAS
Receitas relacionadas
Ceviche de robaliza
Baixa
50 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Tosta de tomates cherry confeitados
Baixa
25 minutos
2 Pers
Entrantes
,
Legumes e hortalizas
,
Vegano/vexetariano
Arroz meloso con argolas de pota
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pastas e arroz
,
Pescados e mariscos
Salmón á toscana, con espinacas e tomates secos
Baixa
30 minutos
4 Pers
Pescados e mariscos
Merluza gratinada al horno
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Bacallau con tomate
Baixa
30 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lubina a la sal
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Lubina a la plancha con ensalada griega
Baixa
20 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Salmón al horno con chips de berenjena
Baixa
65 min
2 Pers
Pescados e mariscos
Dourada guisada con mexillóns e patacas
Baixa
25 minutos
2 Pers
Pescados e mariscos
Bacalao Skrei con pisto de calabacín
Baixa
40 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Calamares rellenos guisados
Baixa
90 min
4 Pers
Pescados e mariscos
Subscríbete as nosas novidades e ofertas
Correo electrónico
Código postal
ACEPTACION
Lin e acepto a
política de privacidade
Rexístrese
Folletos
Receitas
Novas
Empresa
Nós
Capital humano
RSC
Rede comercial
Plataformas loxísticas
Marca Froiz
Os nosos centros
Emprego
Sostenibilidade
Reciclado
Benestar Animal e Pesca Sostible
Desperdicio alimentario
Envases Sostibles
Instalacións eco-eficientes
Loxística